Club kleuren

Vrijdag 19 juli wist Rood & Wit zich tot winnaar van Flamingo Jeugdtoernooi te kronen op complex van VCC.

Woensdagavond is de laatste voorrondewedstrijd gespeeld, en de clubs hebben zich gekwalificeerd voor de finaledag. Het speelschema is daarmee ook bekend! 

 

Van 26 - 28 vond op VRA het Flamingo Cricket Festival plaats, Bekijk hier de verhalen en de scorecards.

2019 / 8 juli

De data van het Flamingo Jeugdtoernooi zijn bekend gemaakt. Het toernooi speelt zich af richting de finaledag op 19 juli op VCC.

Vrijdag 7 juni stond de Grij Gle beker op het programma. Helaas is de wedstrijd verregend.

Zeer recent heeft het bestuur pas vernomen dat ons Flamingolid Fred van Erp Taalman Kip op 29 september 2018 is overleden. Een paar dagen na zijn 87e verjaardag is Fred , na een kortstondig ziekbed, overleden.

Op 26, 27 en 28 juni vindt op VRA het Flamingo Cricket Festival plaats. Er worden dan wedstrijden gespeeld tegen Free Forresters, Leprechauns en de Duch Lions U19. 

CEO van de KNCB Jaap Wals heeft in Sport, Bestuur & Management een interview gegeven. Lees hier het hele stuk. 

De KNCB heeft de schema's voor de Flamingo indoor Jeugdtoernooien bekend gemaakt. De toernooien worden georganiseerd door de KNCB - en worden door de Flamingo's financieel ondersteund. 

De KNCB heeft een nieuwsbrief verstuurd met het laatste cricketnieuws in Nederland. Lees de nieuwsbrief hier.

2018 / 10 oktober

We organiseerde in 2018 weer een uitgebreide tour naar het Verenigd Koninkrijk. De ploeg speelde met een jonge en zeer enthousiaste en door Bas de Leede aangevoerde selectie, die volgepropt zat met jonge Nederlandse talenten, maar ook enkele zeer spelers als oud-international Geert-Maarten Mol,international Stephan Myburgh en Steven de Bruin. 

Van 9 - 14 september gaan de Flamingo's op tour naar Engeland. De tour zal een mooie selectie van cricket en golf zijn. 

Van 9 - 14 september gaan de Flamingo's op tour naar Engeland. De tour zal een mooie selectie van cricket en golf zijn. 

2018 / 11 juli

Op donderdag 28 juni stond de 40 over wedstrijd op het programma tegen de Quidnuncs (Cambridge Blues) overgekomen uit Engeland voor het cricket festival ter gelegenheid van het 140-jarig jubileum van HCC. 

CTC de Flamingo's sponsor van zéér geslaagde T20 finaledag dames!

Op vrijdag 13 juli a.s. zal de finaledag van de Flamingo junioren toernooi worden gespeeld op Rood en Wit.

Finales Flamingo Indoor Toernooi op zondag 15 april!
 
Aanstaande zondag 15 april worden de finales gespeeld van het Flamingo Indoor Toernooi in de Kennemer Sporthal in Haarlem. Gedurende de winter streden de U11, U13 en U15 van verschillende clubs al om deze mooie prijs!
 

Na een bestaan van bijna 100 jaar zonder damesleden werd in 2017 door C.T.C. De Flamingo’s besloten dat het hoogste tijd werd dat dames zich ook konden aansluiten.
En zo geschiedde: een Damescommissie werd in het leven geroepen en eind februari 2018 hebben de eerste damesleden zich gemeld. 

2016 / 22 augustus : Jaap Dickmann

De uitslagen van het FJT

2016 / 18 augustus : Jaap Dickmann

De eerste dag van het FJT 2016 volgens de nieuwe opzet is geslaagd!

Ook wordt morgen gestreden om de FAST bokaal tussen Excelsior en HBS!
Tot morgen allemaal!

2016 / 12 augustus : Hidde Maarleveld

Een VERREGENDE wedstrijd! 

Dat wat het uiterst teleurstellende resultaat van de top fixture tussen de Flamingo's en MCC. Zoals te zien op de buienradar afbeelding gloorde er rond 11.55 nog een sprankje hoop dat het zou opklaren in het Voorburgse, maar niks bleek helaas minder waar.

Dreigende buienradar

2016 / 11 augustus : Jaap Dickmann

Op donderdag 11 augustus zal een team van CTC de Flamingo’s het opnemen tegen een zeer sterke touring delegatie van de Marylebone Cricket Club (MCC). De 40 overs wedstrijd zal op het prachtige veld van VCC gespeeld worden.

12:00 start of play. Komt allen!

2018 / 21 februari : Jaap Dickmann

Hierbij willen wij u graag informeren over het Flamingo Jeugdtoernooi 2016, met een nieuwe aanpak van stedenteams, net zoals we speelden van 1925 tot 1935!

De reden dat we hiervoor gekozen hebben is omdat er toch al steeds meer combinatieteams komen, en we op deze manier leuke en sterke teams kunnen formeren, wat jeugdcricket op hoog niveau kan opleveren.

2015 / 12 augustus : Hidde Maarleveld

Op donderdag 13 en vrijdag 14 augustus werden op het terrein van Rood en Wit in Haarlem de finales van de Flamingo Jeugdtoernooien gehouden. Op beide dagen werd er op alle drie de velden gecricket, door ca 80 spelers, speelsters en spelertjes in de leeftijd 12 - 19

2015 / 14 augustus : Hidde Maarleveld

Op een zonovergoten R&W werden twee halve finales gespeeld: Excelsior/Hermes/Sparta - R&W en ACC-HCC.

2015 / 12 augustus : Hidde Maarleveld

De uitslagen tot nu toe en het programma voor donderdag.

2018 / 5 augustus : Hidde Maarleveld

Wedstrijdschema voor FAST en FJT

2015 / 28 april : Harold Vogelaar

De afgelopen weken is in onder anderen Schiedam, Den Haag en Amsterdam het Flamingo Indoor Toernooi gespeeld, waar kinderen in de leeftijdscategorie van U12, U14 en U16 aan konden deelnemen. Met dit evenement wordt het cricketseizoen in Nederland aanzienlijk verlengd.

2014 / 16 augustus : Hidde Maarleveld

ACC heeft het FJT gewonnen door in de finale af te rekenen met Rood en Wit. Het totaal van 138ao van Rood en Wit werd gepasseerd.

2010 / 16 maart : Hidde Maarleveld

Agenda voor de Algemene Ledenvergadering 26 maart 2010

2009 / 24 april : Hidde Maarleveld

Verslag van de Algemene Ledenvergadering die op 24 april 2009 is gehouden.

Verslag van de Algemene Ledenvergadering 2008.