Flamingo Juniores Toernooi

Dit jaar vindt het Flamingo Juniores Toernooi (U19)  plaats van maandag 19 augustus t/m vrijdag 23 augustus 2013. Maandag t/m woensdag zijn de voorrondes op de clubs, terwijl de finaledagen worden afgewerkt op donderdag en vrijdag op Quick en HBS in Den Haag. Houd dus rekening met een thuiswedstrijd van uw club op maandag, dinsdag of woensdag.
Voor deelname aan de voorronde vragen we een bijdrage van 50 euro per team, bij kwalificatie voor de finales volgt er nog eens 50 euro.

Dit is een toernooi voor spelers geboren na 1 september 1993. Dispensatie wordt per individueel geval bekeken.

 

Flamingo Aspiranten Toernooi

Ook vindt dit jaar het Flamingo Aspiranten Toernooi (U14) plaats op woensdag 21 en donderdag 22 augustus op ACC.  Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het 1 of 2 dagen duren. Op donderdag wordt de finale gespeeld.

Voor deelname vragen we een bijdrage van 35 euro per team. Dit is een toernooi voor spelers geboren na 1 september 1998. Dispensatie wordt per individueel geval bekeken.

 

Bij beide toernooien is het mogelijk om combinatieteams in te schrijven, zodat er zoveel mogelijk spelers kunnen deelnemen. Een combinatieteam mag bestaan uit maximaal 3 clubs en van elke club moeten er minimaal 3 spelers in het veld staan.

 

Aanmelden voor beiden toernooien kan via h.maarleveld@gmail.com. Graag voor 1 augustus aanmelden.

Vermeld in de aanmelding het volgende;

  • Naam/mailadres contactpersoon (voor contact tijdens toernooi)
  • Naam/mailadres/postadres penningmeester (voor facturering)

Het wedstrijdprogramma en nadere informatie volgt de eerste week van augustus.